Sterilizare

Autoclav W&H Lisa

Autoclav W&H Lisa | Centru de implantologie Cluj-Napoca

Autoclavul W&H Lisa este un echipament folosit în medicina dentară pentru a steriliza instrumentarul şi materialele folosite în cabinetul stomatologic. Acest autoclav este proiectat pentru a distruge orice tip de microorganisme prin încălzirea materialelor la o temperatură ridicată în prezenţa aburilor de apă, ceea ce asigură o sterilizare completă.

 

Autoclavul W&H Lisa este dotat cu un afişaj digital care permite operatorului să monitorizeze şi să controleze procesul de sterilizare. De asemenea, dispune de o serie de programe predefinite pentru a facilita sterilizarea diferitelor tipuri de materiale.

Autoclav W&H Lisa | Centru de implantologie Cluj-Napoca

 

În plus, autoclavul W&H Lisa are un sistem de filtrare a aerului care asigură o circulaţie optimă a aerului în interiorul autoclavului, ceea ce contribuie la o sterilizare eficientă. De asemenea, autoclavul dispune de un sistem de evacuare a aburilor care asigură o eliminare eficientă a vaporilor rezultaţi în timpul procesului de sterilizare.

 

Autoclavul W&H Lisa este un echipament esenţial în orice cabinet stomatologic modern, deoarece asigură o sterilizare completă a instrumentarului şi materialelor folosite în timpul tratamentelor stomatologice, ceea ce contribuie la protejarea pacienţilor împotriva infecţiilor. 

 

De asemenea, autoclavul W&H Lisa oferă o serie de beneficii operatorilor, printre care se numără uşurinţa în utilizare şi posibilitatea de a monitoriza şi controla procesul de sterilizare.

Sună Acum !