Pasta de dinţi

Pasta de dinţi - Centru de implantologie Cluj-Napoca

Pasta de dinți este un produs care este folosit pentru curățarea dinților și prevenirea cariilor dentare.

 

 

 Este o substanță asemănătoare pastei care conține fluor, abrazivi și detergenți.

 

 

 Pasta de dinți poate fi folosita pentru a preveni cariile si alte probleme dentare.

 

 

Prima pastă de dinți a fost inventată în 1873 de Dr. Washington Sheffield din Connecticut. L-a numit Dr. Sheffield’s Creme Dentifrice și l-a vândut cu 1 dolar per borcan în biroul său din New York City. Rețeta originală includea bicarbonat de sodiu, apă, glicerină, ulei de mentă, cristale de mentol, bicarbonat de sodiu (bicarbonat de sodiu), azotat de potasiu (salpetru), cărbune pudră și praf de cretă.

 

 

Pasta de dinți este un produs pe care îl folosim zilnic. Este folosit pentru a curăța și proteja dinții, gingiile și limba. De asemenea, este folosit ca odorizant de respirație.

 

 

De fiecare dată când trebuie să cumperi pasta de dinţi, te afli în faţa unei decizii difícile: să alegi o pastă de dinţi care să îţi protejeze dantura împotriva plăcii bacteriene sau o pastă pentru dinţi albi şi strălucitori, să alegi respiraţia proaspătă sau să lupţi împotriva cariilor?

 

 

Sunt atât de multe opţiuni, atât de multe paste care îţi promit dantura perfectă fără prea mult efort, încât devine foarte dificil să alegi pasta potrivită pentru a combate cât mai multe probleme.
Cea mai eficientă pastă de dinţi este cea cu un complex de substanţe care să protejeze şi structura, să menţină şi curăţenia şi să lupte şi împotriva bacteriilor.

 

 

Aceasta te protejează de cele mai frecvente afecţiuni ale cavităţii bucale. În prezent, există formule inovatoare bazate pe combinaţii de fluor, poli-fosfaţi şi staniu, ce protejează dinţii împotriva problemelor viitoare, nu doar îi curăţă.

Sună Acum !